logo ebreguia
* El Mapa-guia està a la venda en Lo Racó del Temple (Miravet) i recull les rutes més destacades d'ebregjuia.com amb un directori de serveis, restaurants, allotjaments selectes i els horaris dels monuments i museus.

Telf: 656 266 398

Rutes i itineraris de viatge per l'Ebre

No hi ha viatge sense itinerari. Per això ebreguia pretén orientar-vos en la difícil elecció d'escollir una ruta que s'adapti a les vostres necessitats i us permeti descobrir el territori satisfent les vostres espectatives.

Us recomanem, sempre, trucar abans per reservar allotjament, restaurants i garantir l’accesibilitat i disponibilitats d’allò que anem a veure (horaris, serveis, etc).

Foto Propostes per als Caps de Setmana
Especialment pensades per aquells que encara no conèixeu el territori. Es tracta d’uns seguit de recorreguts que es poden assolir en un cap de setmana, amb amics o en família, descobrint el més destacat del territori: pobles, monuments, entorns naturals, paisatges, racons, etc. amb recomanacions d’allotjament i restauració.

Foto Itineraris en cotxe i visites de pas
Segueixen un itinerari lògic, en cercle, que ens permeten gaudir al màxim del patrimoni, la natura i el paisatge sense tenir que tornar per les mateixes carreteres.
I si sou dels que esteu de pas i feu servir les vies ràpides que travessen el territori, sense que aquest sigui el destí final de la ruta, us recomano alguns punts d’aturada i desviaments que us permetran descobrir alguns dels nostres racons més increibles.

Foto Excursionisme
Ens posarem en marxa amb la millor selecció de rutes a peu i BTT que ens ofereixen la Col.lecció Azimut de Cossetània i les guies PRAMES.
També recollim algunes de les rutes comarcals que ens proposa el Palau Robert, l’Oficina de Turisme de Catalunya.

Foto Rutes Temàtiques
Creades a fi i efecte de vincular i donar a conèxier un patrimoni comú, per tema o proximitat, com la Ruta dels Ibers, la Ruta de les 3Ces, la Ruta de la Pau, la Ruta del Vi, la Ruta dels Tres Reis, Veniu a la Ribera o altres de més abast com Camins de Sefarad, la Ruta del Temple, etc.

Foto Publicacions recomanades
Selecció de publicacions especialitzades en rutes i excursionisme pel nostre territori, d’editorials prestigiones i amb plena dedicació, i que podeu adquirir directament "online".
Guies PRAMES, Col.lecció Azimut, RACC-Edicions 62, mapes diversos de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i, com no, el Mapa-Guia edició especial d’ebreguia.

L'Ebre: un territori per descobrir

Tranquilitat i autenticitat són les paraules que millor defineixen aquest territori.

Durant tot l'any es pot gaudir dels pobles, del patrimoni i del paissatge amb calma, sense aglomeracions.

Fins no fa molt la paraula, però era "aïllament". Els accesos i les infraestructures viàries que duïen de la costa a l’interior eren precaries i es feien eternes, malgrat els escasos quilòmetres que el separen.

En l’actualitat no es pot dir el mateix. Vies com l’Eix de l’Ebre (C-12), la N-420, la N-340, l’autopista A-7, la N-232 i dos importants línies ferroviaries travessen el territori en diferents sentits i el fan totalment accessible, a punt per descobrir!

Foto
fotos

aureli MONGE (webmaster)