logo ebreguia

ROGLES.org

Tel.: 649 605 865

Tel.: 607 775 712

Tel.: 977 410 049

Els nostres guies estan titulats i preparats per a una activitat divertida i segura alhora.

Exemples de paquets d’activitats:

a)Via ferrada i piragua:

Matí: Vies ferrades de Tivissa amb un guia i el material de seguretat. Tarda: Ruta guiada en piragua de Móra la Nova a Miravet, sempre acabant a la banda del poble, no al Pas de Barca.

b) Senderisme i piragua:

Matí: Ruta pels cingles de Tivissa, veient la Cova de la Gralla i l’espectacular Grau de Boquers. Tarda: Ruta guiada en piragua de Garcia a Benissanet.

c) Bicicleta i piragua:

Matí: Ruta guiada des de Flix pel Camí de Sirga fins a Móra d’Ebre travessant l’espectacular Pas de l’Ase. Tarda: Després de dinar a Móra, sortim amb els caiacs cap a Miravet. Activitat molt complerta.

d) Descens integral de l’Ebre català en piragua. (De 3 a 6 dies).

Punts de sortida: Faió; Riba-roja o Flix. Es pot fer de manera guiada (mínim 8 persones) o només llogant el material (recomanable experiència prèvia). Lliurament de certificats acreditatius.

Inclou servei de taxi a la recollida o per “saltar-se” algun dels trams.

e) Tranquil·les i braves:

Es pot fer en un o 2 dies. Una primera activitat permet veure les aigües vives de l’Ebre des de Vinebre fins a Garcia observant el congost del Pas de l’Ase i a l’endemà (o a la tarda) pugem a Fraga a fer les aigües braves del riu Cinca fins a la Granja d’Escarp. Sempre amb guia i el material adequat que us proporcionem.

Contacteu-nos per a més informació o dissenyar altres variants. També hi ha la possibilitat de reservar els àpats i l’allotjament. Descomptes per a grups.

LLOGUER I TAXI:

Si preferiu llogar el material, ho podeu tenir tot per només 15 euros i feu la vostra via. Després posem a la vostra disposició el nostre servei de taxi per venir-vos a buscar allà on sigueu.

Activitats que no imaginaves en una terra que et sorprendrà. Amb Rogles Aventura aprofitaràs al màxim el teu temps a les Terres de l’Ebre.

Disposeu de gran varietat de trams de riu per a una ruta en piragua. Us aconsellarem en funció del vostre nivell i allò que més us interessi.


Pots triar en fer la ruta guiada o si ja teniu alguna experiència anterior en caiacs tancats de travessa, podeu llogar lliurement el material.

Podeu llogar una piragua; l’armilla i la pala per mig dia o un dia sencer a molt bon preu (consultar).

PIRAGUA

Podràs escollir entre kayaks oberts, tancats, individuals, dobles o fins i tot de 4 places. Pots escollir també en anar amb monitors o pel teu compte.
RUTES EN AIGÜES TRANQUIL·LES

- Meandre de Flix: 45’h – 1h 45’ (aigües tranquil·les).

RUTES EN AIGÜES VIVES

- Vinebre – Móra: 2h15’ – 2h 45’h (aigües vives).
- Móra – Miravet (pl. Arenal/poble): 2h15’ – 2h 45’h (aigües vives).
- Miravet – Benifallet: 2h – 2h30’ (aigües vives).
- Xerta – Tortosa: 1h45’ – 2h15’ (aigües vives)

RUTES EN AIGÜE BRAVES

- Fraga – La Granja d’Escarp: 2h30’ (aigües braves).
- Saidí – Fraga: 2h (aigües braves).

DESCENS DE L'EBRE PER ETAPES
Oferim des de 18€ diaris tota la millor equipació per a la gran aventura d'arribar al mar. Et dissenyem el programa d'estapes en funció dels dies disponibles que tingueu i us venim a recollir allà on arribeu. Regalem fitxes de ruta i gestionem també si ho voleu allotjaments i àpats. Consulteu-nos sense compromís a 649 605 865 o a www.descensodelebro.com

I moltes altres possibilitats: Rutes d’un dia, de 2 dies o la mítica De Flix al mar (4 - 5 dies). També podeu combinar aquesta activitat amb altres com la bici; les vies ferrades.

L’activitat com a ruta guiada inclou tot el material, els guies especialitzats en el riu i en la seguretat; l’assegurança d’accidents; una classe d’iniciació i el transport de tornada al punt de partida.

El preu varia en funció del tamany del grup i del tram escollit.

Descomptes en grups escolars.

Lo "Camí de Sirga"

Podeu llogar les bicis o fins i tot portar-vos les vostres. Podeu triar el punt de sortida: Pas de Barca de Flix o la  Placeta del riu d’Ascó (en funció de la durada i nivell que desitgeu). També podeu escollir el punt de dinar/intercanvi amb la piragua: la vila de Garcia o Móra d’Ebre.

El camí discorre sense massa desnivells ja que va paral·lel al riu Ebre, per camins ideals per al passeig. Es tracta en bona part, del camí que utilitzaven els antics llaguters per a arrossegar les seues embarcacions pel riu quan el volien remuntar (mitjançant sirgues o cordes).

Un cop travessats els extensos camps de fruiters del Pla d’Ini a Flix, travessem el pont d’Ascó i canviarem a la riba dreta del riu. La suau pista ens permetrà seguir l’Ebre veient-lo darrera salzes, aubens, xops o tamarius o de ben a la vora quan arribem al congost del Pas de l’Ase. Quan la pista esdevé corriol, ens caldrà baixar de la bicicleta, però ja ens anirà bé, ja que en aquests 100 metres, podrem contemplar la panoràmica d’aquest recòndit punt de la Ribera d’Ebre, aprofitant els miradors del mateix.

Visitarem les platgetes del riu i mengem alguna cosa per a seguir per pistes ben marcades fins a la localitat de Garcia. Ja només quedarà travessar els tranquils camps de cultiu del Subarreig, amb vistes privilegiades del riu, per arribar a Móra d’Ebre.

Després de dinar, ens espera el passeig en piragua per l’Ebre on ens deixarem portar pel corrent fins l’emblemàtica localitat de Miravet, als peus del seu castell templer.

Hi ha l’opció de fer una ruta més curta i acabar a Benissanet.

En aquest tram podrem gaudir de la sorprenent illa del Galatxo i la de Benissanet on hi pararem a berenar.

Un dels records que segur ens endurem a casa, serà veure el Pas de Barca des del riu o la Illa del Tamarigar que contempla la mítica vila riberenca.

Un final genial per a una jornada memorable a l’abast de tothom.

Trams en bicicleta

Flix – Móra d’Ebre: 17 km
- Opció començant a Ascó: 11 km.
- Opció Flix - Garcia: 13.5 km.
- Opció Ascó – Garcia: 8.5 km

Trams en piragua

Móra d’Ebre - Miravet: 11 km. (2h30’ – 3h)
- Opció Garcia - Miravet: 16 km. (3h i 30’ a 4h)
- Opció Garcia–Móra d’Ebre: (1h)

Foto
fotos