logo ebreguia

ROGLES.org

Tel.: 649 605 865

Tel.: 607 775 712

Els nostres guies estan titulats i preparats per a una activitat divertida i segura alhora.

Exemples de paquets d’activitats:

a)Via ferrada i piragua:

Matí: Vies ferrades de Tivissa amb un guia i el material de seguretat. Tarda: Ruta guiada en piragua de Móra la Nova a Miravet.

b) Senderisme i piragua:

Matí: Ruta pels cingles de Tivissa, veient la Cova de la Gralla i l’espectacular Grau de Boquers. Tarda: Ruta guiada en piragua de Garcia a Benissanet.

c) Bicicleta i piragua:

Matí: Ruta guiada des de Flix pel Camí de Sirga fins a Móra d’Ebre travessant l’espectacular Pas de l’Ase. Tarda: Després de dinar a Móra, sortim amb els caiacs cap a Miravet. Activitat molt complerta.

d) Descens integral de l’Ebre català en piragua. (De 3 a 6 dies).

Punts de sortida: Faió; Riba-roja o Flix. Es pot fer de manera guiada (mínim 8 persones) o només llogant el material (recomanable experiència prèvia). Lliurament de certificats acreditatius.

Inclou servei de taxi a la recollida o per “saltar-se” algun dels trams.

e) Tranquil·les i braves:

Es pot fer en un o 2 dies. Una primera activitat permet veure les aigües vives de l’Ebre des de Vinebre fins a Garcia observant el congost del Pas de l’Ase i a l’endemà (o a la tarda) pugem a Fraga a fer les aigües braves del riu Cinca fins a la Granja d’Escarp. Sempre amb guia i el material adequat que us proporcionem.

Contacteu-nos per a més informació o dissenyar altres variants. També hi ha la possibilitat de reservar els àpats i l’allotjament. Descomptes per a grups.

ALTRES ACTIVITATS


VIES FERRADES

Les vies ferrades són una activitat a mig camí entre l’escalada i el senderisme. N’hi ha de molts tipus, però bàsicament es tracta de grimpar per la muntanya amb esglaonets, grapes, escales, o cadenes que en faciliten l’accés.

Tot i que el risc en aquesta activitat és reduït, és molt important anar ben assegurat. Portarem arnesos, casc i una cinta dissipadora que va permanentment agafada a un cable de seguretat.

- BARRANC DE LA FOIG – TIVISSA (Ribera d’Ebre). Fàcil. 2h30’
- TORMO DE LA MARGARIDA – TIVISSA (Ribera d’Ebre). Difícil. 1h 15’
- LA MORERA DEL MONTSANT – LA MORERA (Priorat). Mitjana. 2h 15’
- FERRADES D’ANDORRA. Combinat de 2 dies amb vies fàcils i mitjanes.
- La Feixa del Colom (Montblanc).
RUTES EN BICICLETA

Disposem de diverses rutes de tots els nivells. Des del suau passeig per la Via Verda  de la Terra Alta, que està asfaltada i que recomanem en el seu sentit de baixada, fins a la travessa Tivissa – Miravet – Móra d’Ebre per als bikers més exigents.

Podeu llogar només bicis i cascs i anar pel vostre compte o fer una ruta guiada amb les  bicis de Rogles o amb les vostres.

- RESERVA NATURAL DE SEBES. Flix . Riba-roja (Ribera d’Ebre). Fàcil.
- CAMÍ DE SIRGA. De Flix a Móra d’Ebre. Fàcil.
- VIA VERDA. Terra Alta i Baix Ebre. D’Horta de Sant Joan a Xerta. Fàcil.
- TIVISSA – RASQUERA. Mitjana.
- TIVISSA – MIRAVET – MÓRA D’EBRE. Mitjana – Difícil.


SERVEI DE TAXI: Informeu-vos sobre el nostre servei de recollida de bicis, de manera que no cal fer rutes circulars tornant al lloc d’on havíeu sortit.
RUTES A PEU - SENDERISME

Diverses possibilitats de rutes a peu per a conèixer de primera mà aquestes comarques. Des de rutes tranquil·les de mig matí fins a les travesses de tot un dia.

Alguns exemples:

- CINGLES DE TIVISSA. 3 a 4 hores
- TRAVESSA CORNUDELLA – MORERA. 4 a 5 hores.
- TRAVESSA INTEGRAL DE LLABERIA. 7 a 8 hores.
- CAMÍ DE SIRGA. 3 hores.Foto

Tir amb arc

L’activitat ideal apta per a tothom i que sense gran exigència física, us permetrà acabar d’arrodonir la vostra jornada.

En aquesta activitat, utilitzem protectors de dits i protectors d’avantbraços per a més seguretat. Posa a prova la teva precisió amb les fletxes !!.

Foto

Jocs d’orientació

Ja sigui en bici, caminant o en piragua, pots realitzar la teva activitat de grup amb el format d’orientació!

Els nostres monitors posen unes fites en el vostre recorregut, que, amb l’ajut d’un mapa, haureu de localitzar. És una activitat sorprenentment divertida que potencia l’observació del grup i que es pot fer fins i tot en format de competició de diferents subgrups.

Útil per a activitats d’empresa o fins i tot en nens/es petits dins d’un nucli de població.

Grandíssim ventall de possibilitats. Des de la gymkhana urbana per Flix fins a l’orientació en caiac de Tortosa a Xerta per als més exigents.

fotos