logo ebreguia

Patrimoni natural, històric i cultural

L'Ebre és un territori ric en patrimoni, abundant i divers, de totes les civilitzacions i temps històrics del nostre país, envoltat per magnífics espais naturals i entorns paisatgístics incomparables.

Parcs naturals, arbres monumentals, coves meravelles, poblats ibèrics, castells medievals, arquitectura gòtica, renaixentista, barroca, palaus i cellers modernistes, etc.

Foto Introducció a la història
Només si entenem l'evolució històrica d'aquest territori podrem entendre la gran diversitat de patrimoni que en ell hi trobem, així com la seva evolució i estat de conservació.

Foto Relació de tot el Patrimoni i Museus
Index llistat de tot el patrimoni natural, històric i cultural del territori de l'Ebre així com dels museus oberts i visitables, per a que trobeu fàcilment el que esteu buscant.

Foto El Patrimoni Natural
El més destacat dels paissatges i espais naturals: els parcs naturals del Delta, els Ports i el Montsant, el riu Ebre, les serres de Pàndols i Cavalls, la Vall de Cardó, la reserva natural de Sebes, el riu Matarranya, etc.

Foto El Patrimoni Històric-Artístic
Selecció del patrimoni històric i cultural més important, acondicionant i accessible. Telèfons, horaris de visita, serveis complementaris i informació pràctica per una visita ben organitzada.

Foto Museus i Centres d'Interpretació
Venir a les Terres de l'Ebre i no visitar aquests monuments és com anar a Granada i no visitar l'Alambra... Són els més visitats, representatius i emblemàtics entre molts altres.

ebreguia.com

El nostre passat està gravat a les pedres dels antics poblats, castells i palaus, entre els carrers i les muralles.

El patrimoni és la memòria d'un temps, unes persones i unes cultures que són el pilar del nostre present i la nostra entitat.


Foto
fotos