logo ebreguia

DELTAVENTUR.com

Tel.: 607 950 408

Tel.: 977 703 417

Fax.: 977 706 730

A l’any 1993 neix Deltaventur de la mà d’uns amants del Delta, disposats a gaudir de totes les possibilitats que ens ofereix, d’experimentar i descobrir sensacions. Amb 15 anys d’experiència i un grup de monitors altament qualificats ens ofereixen la millor i més àmplia gama d’activitats al Delta de l’Ebre, fetes amb les mateixes il·lusions que el primer dia.

Deltaventur, amb la qualificació com a punt d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre no contribueix únicament a la pràctica de l’esport, si no que dona també una gran importància a l’educació ambiental, informant i ajudant a conèixer els llocs d’interès durant els recorreguts des d’un punt de vista històric, natural i paisatgístic. Els monitors fan de guies, donen explicacions i ensenyant la tècnica de l’esport que s’està practicant.

Són moltes les raons del perquè realitzar les activitats amb Deltaventur; perquè són uns grans coneixedors del territori, perquè respecten el medi ambient i la natura, per una curosa selecció d’activitats, perquè t’ofereixen les màximes garanties de seguretat i perquè a més de fer esport, trobaràs amistat i t’ho passaràs d’allò més bé.

La seva experiència els ha portat a estimar, protegir i transmetre una doctrina de respecte i conservació cap aquestes Terres de l’Ebre i en especial per al Delta de l’Ebre.

Les activitats activitats relacionades es poden practicar qualsevol dia de l’any i si voleu més informació no dubteu a contactar amb ells.

ACTIVITATS

PIRAGUA : CANOA I KAYAK
DESCENS DE BARRANCS
MULTIAVENTURA
VELA LLEUGERA
VELA EN CREUER
`PAINT BALL
4X4 DELTA I PORTS
RUTA DE QUADS
LLOGUER EMBARCACIONS A MOTOR
BICICLETA
TIR AL ARC
ESCALADA
ESPEOLOGIA
BUSSEIG
RAID FOTOGRAFIC
FURGONETES
PONTS TIBETANTS
SENDERISME
RECORREGUTS AMB EMBARCACIO
SALT DE PONT
ESQUI NAUTIC I SURFBOARD
NOÇOS MARINERS
SNORKEL
TIROLINA
JOCS AQUATICS
BANANA
JOCS A LA PLATJA
JOCS TRADICIONALS
MOTOS AQUATIQUES
SUPORT LOGISTIC
SUPORT TECNIC A ESCOLES
GUIES
MONITORS DE LLEURE
CURSOS DE BUSSEIG

DELTAVENTUR: Un món d'activitats i Esports d'Aventura

EMPRESA PIONERA I LIDER EN EL SECTOR
AMB MÉS EXPERIÈNCIA MATERIAL,
ACTIVITATS I RECURSOS HUMANS

Deltaventur ja va naixer en 1993 amb una experiència de 20 anys fent esport d'aventura (kayak, BTT, windsurf, descens de barrancs, escalada).


Foren els pioners en introduir i oferir els recorreguts guiats pel riu Ebre en piragua (canoa i kayak). Han portat una trayectoria ascendent en donar un millor servei, mes ampli i de immillorable qualitat. De fet es l’única empresa que dona un servei únic i complert en les seves activitats.

PIRAGUA : KAYAK I CANOA PER L’EBRE I DELTA

Gaudeix d’un meravellós mati navegant amb un kayak (piragua) per les aigües del riu Ebre. Tens un munt de recorreguts per escollir riu avall pel Ebre i fins i tot per les aigües litorals de les badies del Delta i del mar.

Et proposem algo diferent, un mont de sensacions i un mont diferent, un recorregut de piragua-kayak per el recorregut, per exemple, de Miravet a Benifallet, un tram de riu amb aigües tranqui-les però amb certa corrent, per fer-lo més descansat, un tram de riu verge, inhòspit, amb total silenci, silenci que sols trencaràs tu i els teus.

Descobriràs com el plaer de navegar amb el kayak o la piragua es fon amb paratge inusual als nostres ulls, totalment verge i salvatge, i et semblarà increïble que hi sigui a Catalunya!

Un recorregut sense perills, amb embarcacions insubmergibles, amb monitor i/o llanxa de suport, o sense.

Es un recorregut que no precisa de cap estat físic excel·lent, es per tots, fins aquells que mai ho heu fet i no esteu físicament en forma.

Ja sols el fet de la navegació amb kayak es del tot un plaer, i molt divertit, però a més, disfrutar d’un entorn com el riu Ebre farà tot plegat un dia inoblidable.
RUTES ALTES I RUTES BAIXES (TRAVESSA I PASSEIG)
Diferents tipus de piragües (individuals, dobles, triples ) que compleixen estrictament les normes de seguretat exigides per aquestes activitats.

Zona alta (duracio):

- Asco-Mora............ 2.30 h
- Mora-Miravet........ 1.45 h
- Miravet-Benifallet..2.30 h
- Benifallet-Assut.....1.30 h
- Xerta-Tortosa.........2.30 h

Zona baixa, DELTA (duracio):

Recorreguts a partir de 1 hora per la zona propera a l'embarcador i les illes de Cataula i del Nap i la desembocadura del riu Canaletes.
* Preus econòmics i aigües tranquil.les

Rutes de mar

- Sant carles de la rapita a xiringuito de la costa
- Goleró a far de la Banya
- Litoral de l’Ametlla
- Litoral de l’Ampolla
Rutes a l'Arago i Lleida (consultar)
Transport, acompanyament, guia, embarcació, avituallament (consultar).
* Preus per grups, escolars, empreses.

Vine amb els millors!


Kayak per tothom!
Per a tu i els teus amics, família, grup, colla…

Es una experincia inoblidable, gaudir amb piragua-kayak, les aigues del riu ebre i les aigues de les badies del delta de l’ebre!

T’oferim practicar aquesta activitat en el les aigües del riu Ebre dins del territori de les terres ebrenques. El nostre clima temperat ens permet la possibilitat de gaudir tot l’any d’aquesta activitat. Observar el contrast de les estacions en el riu, en el bosc de ribera, en les platges, en l’avifauna. Descobrir els últims 100 km, la riquesa paisatgística de la formació del riu amb cabdal de la península. Aigües tranquil·les, recorreguts amb dificultat baixa.

El riu al pas per les Terres de l'Ebre, té recorreguts totalment verges i sorprenents per als participants d’una excursio amb piragua-kayak.

A la sortida de Miravet, podreu contemplar el poble amb el seu imponent castell templari, un poble bolcat al riu que pateix les riades com ningú, unes imatges per als vostres ulls i la vostra càmera de fotos, impressionants, un riu que amb els seus meandres, muntanyes, roques i vegetació, que faran la vostra experiència una delícia que buscareu repetir.

Son recorreguts sense perillositats, aptes per iniciarse i inclus per menors, a mes d’una autentica bellesa. El riu Ebre té una certa corrent que el fa menys cansat en el seu descens, mes emocionant i carent de riscos.

El kayak (piragua) és una actvitat molt placentera i segura, sense gaires esforços per al principiant, que envoltada per paisatjes marevellossos pot ser un còctel esplèndit i una experiència inoblidable.

Hi ha recorregut curts i més protegits i n’hi ha de llargs i més intrèpids, tu pots elegir el dia, el lloc i l’hora, pots triar, el kayak (individual, doble, triple) i per suport a la teva companyia, també monitor acompanyant (o no) i embarcacions de suport per grans grups.

Trasllats de tots els participants amb furgonetes inclòs (no sols els conductors).

Foto
fotos