logo ebreguia

Som Beniemocions, una empresa jove amb professionals, que coneix el territori i que sap el que t'agrada.

Vine a provar-ho!

Nosaltres ens encarreguem de la teva seguretat, la diversió va a càrrec teu!

Tel.: 619 334 384

Tel.: 630 874 236

Tel.: 977 462 249

Tenim altres activitats, no menys interessants, en estudi i molt aviat les tindras al teu servei.

Totes les activitats es fan amb personal que té la corresponent titulació i amb material i equips que reuneixen les màximes garanties de seguretat (en compliment del que disposa el Decret 56/03, de 4 de febrer, pel qual es regulen les activitats físico-esportives en el medi natural).

BENIEMOCIONS

Empresa guardonada amb el premi a la QUALITAT EBRENCA 2005

Hem de forjar uns nous navegants, dignes successors dels valents ibers, dels agerrits cartaginessos i romas, dels savis àrabs, jueus i cristians, dels temeraris raiers i dels esforçats llaguters.

Cal rescatar per a les generacions que ens sobrevisquin els senyals essencials d'identitat d'aquesta gran cultura de la Nostra Terra de l'Ebre, de la que en formem part i hem de transmetre, per evitar que desaparegui.

Beniemocions

Parc d'Aventura
Un circuït de jocs i platafomes d'aventura en mig de la muntanya.

Ponts, tirolines, xarxes, lianes, camins de cordes, camins amb fustes,..
No sabem quin de tots els jocs és el més divertit, per que cada un que hi puja, té una opinió diferent. Pero us podem assegurar, que viureu bones emocions.

ESPELEOLOGIA (Coves de Benifallet)

Descobreix les coves inèdites de Benifallet amb excursions guiades amb equip d'espeleo (casc i "frontal"). Tota una aventura per deixar-se portar per la força i la bellesa de la pedra treballada per l'aigua, lentament i amb la sensibilitat d'un artista suprem.

Rutes per la Cova Marigot i/o la Cova de l'Aumidiella.

COVA MARIGOT
Per a persones ja iniciades o capacitades per a viure autèntiques emocions, que lli agradi de tant en tant "sentir-se apretat", i envadurnar-se una mica de fang. Pujades de adrenalina asegurades!
* Dificultat mitja.

COVA DE L'AUMIDIELLA

Per a quasi tot tipus de persones entre 10 i 60 anys. Sortiras una mica polsós amb l'esperiència d'haver viscut la millor de les aventures en mig d'un laberint de sales i galeries.
* Dificultat baixa.


SENDERISME

Tenim estudiades per als nostres clients les rutes que s'adapten a les demandes amb paisatges de tots tipus i matisos.

Aquestes rutes són molt variades i et donaran a conèixer el Parc Natural dels Ports i les serres de Cardó, Pàndols i Cavalls.

LLOGUER DE BICICLETES

Encara no coneixeu la Via Verda, les seves estacions, túnels, ponts, estrets, el riu Canaletes, la Fontcalda? A què espereu? ...

Vine pels camins de Benifallet. Envolta't dels agradables aromes i colors dels seus camps i muntanyes. Deixa't enlluernar per la seva bellesa i gaudeix de la seva tranquil.litat.

Coneix el nostre poble, els seus carrers i racons característics, les seves "Coves Meravelles", la seva taula, la seva fruita i la seva gent.

LA VIA VERDA

TRAMS CURTS DE DIFICULTAT BAIXA
Sortides des de Benifallet (pel camí de la Barca) fins l'estació de Benifallet (4 km)
- Benifallet-Pinell de Brai-Fontcalda-Bot-Horta-Arnes/Lledó
- Benifallet-Xerta-Aldover-Roquetes/Tortosa
* Sortides pels camins del terme entre camps de tarongers.

Servei de transport i recollida<< ALTRES SERVEIS: Piragüisme a l'Ebre

PAQUET ESPECIAL
CAP DE SETMANA

Activitats per al dissabte matí, tarde i diumenge matí:
- Piragüisme + Senderisme + Espeleologia: 50 euros/pers
.
*Escepte juliol, agost i setembre (60 euros/pers).

ALTRES PAQUETS
*Mínim 5 persones

a) BTT + Piragüisme:
- Matí:
sortim en bicicleta des de Xerta, per la Via Verda, fins la Fontcalda per tornar a Benifallet per l'antic camí de l'Estació i el camí de la Barca.
- Tarda: Baixem en piragua o canoa per l'Ebre amb un guia que ens ensenyarà molts llocs interessants, entre ells, la desembocadura del Canaletes, la resclosa de l'Assut i ens portarà fins al punt de partida, Xerta.

b) Piragüisme + Senderisme (Ruta de Barrufemes a Cardó):
- Matí: Descens guiat en piragua o canoa des de Miravet fins a Benifallet, gaudint de l'incomparable paisatge de l'estret de Barrufemes, els seus sorprenents racons, escarpats, illes i platges fluvials.
- Tarda: Excursió guiada on podem triar entre les serres i ermites de Cardó o el Barranc del Catxorro, el camí de la República i la sendera d'en Ritxer.

c) Piragüisme + coves
- Matí:
Descens en piragua on canoa des de Miravet a Benifallet (com a l'opció anterior).
- Tarda: Visita guiada a les coves de Benifallet o espeleologia amb equip i guia per la cova Marigot o la de l'Aumidiella.

d) Senderisme+Llagut
- Matí:
Excursió guiada a Cardó o el Barranc del Catxorro (com a l'opció anterior).
- Tarda: Creuer amb llagut pel riu Ebre.

*Per acabar d'arrodonir els paquets i oferir una opció més als nostres clients, hem concertat a molt bon preu menús "Beniemocions" als millors restaurants.

Foto
fotos